Paardrijden Bonaire Verkennen van Bonaire’s platteland te paard is een geweldige manier om het te ondervinden. U ontdekt zelfs een kant van het eiland die u nooit zou hebben ontdekt als u niet van de hoofdwegen was afgeweken. Bij manege Horse Ranch Bonaire bent u aan het juiste adres.

book now

We zullen gaan over beboste paden, langs het meer en de mangroven waar de vele flamingo’s en ander vogels zich bevinden. Deze afwisseling van de natuur zult u prachtig vinden. Het is een geweldige manier om een dagje in de zon door te brengen! Halverwege van de rit, zult u, evenals onze paarden genieten van een koele duik in het rustige en ondiepe water van Lac Cai.

lac cai

Lac Cai

Waar dient u rekening mee te houden tijdens het zwemmen; Blijf in het midden op de rug zitten van uw paard, net achter de schoft, zodat het evenwicht op het paard juist is, pas op, u kan achteruit glijden, u kunt het beste de manen van het paard vasthouden. Probeer er niet af te glijden, anders u kunt u terecht komen bij de achterbenen van het paard, die zwembewegingen maken. Het hoofd van het paard moet altijd vrij zijn om er voor te kunnen zorgen dat het paard een goede ademhaling heeft en een goed evenwicht zal hebben. En vergeet vooral niet te genieten, zelfs de paarden zullen zich ontspannen!

Tot slot, vergeet niet dat we de zwemsessies kort moeten houden om te voorkomen dat de paarden uitputten.

Paardrijden op Bonaire moet een positieve ervaring voor u en uw paard zijn, niet een vermoeiende beproeving. Paarden zijn natuurlijke zwemmers, hoe meer ze zich in het water bevinden hoe lekkerder zich zij zullen voelen.

De rit is 3,5 uur en de kosten zijn 125 dollar per persoon. U krijgt van ons een flesje water en een hapje cadeau. Gelieve in contanten te betalen.

Voor het welzijn van onze paarden hebben we een gewichts limiet van 95 kg.

Van te voren reserveren is gewenst.