pricelists
Services Pricelist.pdf
contacts
Kaminda Warahama 40
Tera Cora
00599 786 2094/770 2094

Groeps Lessen

Paardrijden Lessen voor volwassenen en kinderen van alle niveaus…

Leer om uw vaardigheden op een ondersteunende en efficiënte manier te berijden of te scherpen. Het les programma is perfect voor iedereen die gewoon wil genieten van een rit van tijd tot tijd; van een ruiter die klaar is om te concurreren in de showring. Of ruiters vanaf de leeftijd van 6 kunnen hun doelen bereiken met de geruststelling dat ze worden onderwezen door deskundig, zorgzame instructeurs en op de beste ranch in het gebied. Horse Ranch Bonaire is trots op de diversiteit, kracht, en ervaring van onze les programma.

Heeft u nog nooit paard gereden, geen probleem, wij wijzen u de weg.

Of u nu een gloednieuwe ruiter, een intermediaire ruiter met enige ervaring, of een expert bent, voortzetting van uw opleiding en het uitbreiden van uw vaardigheden, onze personeel biedt paardrijden aan vanaf de leeftijd 6 en hoger.

Onze Lessen worden gegeven in onze grote buitenbak. Wij bieden Engels, westers, springen Lessen voor kinderen van 6 en maximaal volwassenen van alle leeftijden en skill-levels. Alle ruiters beginnen de basis te leren, en als ze vooruit gaan kunnen ze zelfs springen leren, Uw eerste les zal een 10 min inleidende les zijn tegen een gereduceerd tarief, zodat we u kunnen evalueren van uw vaardigheid-niveau zodat we u kunnen plaatsen met de meest geschikte paarden.

Contact info
kaminda warahama 40 tera cora bonaire
00599 786 2094 / 770 2094
info@horseranchbonaire.com