Prijslijst
Services Pricelist.pdf
contact
Kaminda Warahama 40
Tera Cora
00599 786 20 94 / 770 20 94

Speciale Cursussen

Voor de kleintjes en studenten met lichamelijke of intellectuele handicaps, gebaseerd op de adaptieve sport programma. Dit zal een privé paardrijden lessen voor kinderen of volwassenen met speciale behoeften waar de coaching en ondersteunt zijn afgestemd op het leren stijl en mentale, emotionele en fysieke vermogen van het individu, wij hebben gespecialiseerd zadels Paardrijden voor personen met fysieke handicaps.

Special because we care

Eén op één met uw paard. Deze therapeutische Paardrijden is een multi-gebied therapie die wordt gebruikt voor kinderen en volwassenen met een verscheidenheid van fysieke, cognitieve, emotionele en ontwikkelingsstoornissen. Therapeutisch paardrijden ingezien decennialang ter verbetering van de fysieke, emotionele, sociale, cognitieve, gedragsmatige en educatieve vaardigheden, alsmede een gezonde en leuke activiteit.

Only the best personal approach

U kunt beginnen met communiceren met je paard door overstag gaan hem/hier boven jezelf. Het een goede manier om te leren kennen elkaar. En een goede start voor de rit. Je rijden gewoon op het gebied van rijden met één van onze gidsen aan uw zijde.

Many learning advantages
Contact info
kaminda warahama 40 tera cora bonaire
00599 786 2094 / 770 2094
info@horseranchbonaire.com